Trouwen Beeckestijn

Trouwen op Beeckestijn

Beeckestijn is door gemeente Velsen/Burgerzaken erkend als speciale trouwlocatie. Lees hier de gemeentelijke informatie over trouwen. Het is een sfeervolle en romantische trouwlocatie met diverse mogelijkheden voor een receptie of feest. Voor meer informatie lees meer

Trouwfoto’s
Voor het fotograferen van bruidsparen in huis en tuin zijn regels opgesteld.
– De tuinen zijn altijd vrij toegankelijk. Om te voet foto’s te maken op het terrein hoeft men geen toestemming te vragen.
– Voor het maken van foto’s in het hoofdhuis vragen wij een vergoeding van € 125,00. Kiest u daarbij ook nog voor het gebruik van één trouwauto op het voorplein dan brengen wij € 25,00 extra in rekening op last van de eigenaar van de tuinen.  Aanvragen kunnen tot uiterlijk 5 werkdagen van tevoren worden gedaan. Betaling dient eveneens tot 5 werkdagen van tevoren te zijn voldaan.’ U kunt een aanvraag doen via het contactformulier of via locatiehuren@hendrickdekeyser.nl 

  • Drones zijn niet toegestaan. Buitenplaats Beeckestijn ligt in de no-fly zone, opgesteld door het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Het gebruik van drones is derhalve op de gehele buitenplaats niet toegestaan.

Zie hier de regels voor fotograferen op het terrein en in het huis.
Klik hier voor het aanvraagformulier om toestemming te krijgen voor het maken van foto’s op het voorplein of in het hoofdhuis.

Trouwen
Trouwen
Trouwen

Een overzicht van de verhuurbare ruimtes

Hoofdhuis Bel-etage

Beschikbare ruimten
–  de eetkamer
–  de groene salon

Stijlkamers diner –  40 personen
Stijlkamer receptie – 100 personen
Hal receptie -100 personen

Meer informatie: klik hier

 

 

 

 

Koetshuis
Theateropstelling – 125 personen
Trouwen – 125 personen
Diner – 100 personen
Receptie / feest – 125

 

Voor meer informatie en prijzen kunt u een e-mail sturen naar locatiehuren@hendrickdekeyser.nl.

 Dineren in de stijlkamers

Wist u dat u ook stijlvol kunt dineren op Beeckestijn. Zowel in het hoofdhuis als het koetshuis zijn er volop mogelijkheden.
Bijvoorbeeld met een rondleiding door huis & tuin, een verhalenverteller, een dichter aan tafel, muziek, of een minilezing van een kunstenaar. Er is veel mogelijk en wij denken graag met u mee.

Voor meer informatie lees hier

Loading...