Donateurs

Word donateur

Personen
Al voor €15 per jaar wordt u als persoon donateur van Stichting Beeckestijn. U draagt dan bij aan het tot stand komen van de tentoonstellingen en daarmee aan het toegankelijk blijven van het huis voor publiek. Als donateur kunt u de tentoonstellingen in het huis bezoeken met 50% korting en ontvangt u onze nieuwsbrief 2x per jaar. U kunt zich aanmelden als donateur door het formulier, zie hier, in te vullen en een bedrag over te maken op de bankrekening van Stichting Beeckestijn, NL 65 RABO 0111651123, onder vermelding van ‘donateur Stichting Beeckestijn 2018’.

Bedrijven
Als u als bedrijf donateur wilt worden van Stichting Beeckestijn en zo wilt bijdragen aan de instandhouding van dit cultureel erfgoed en de organisatie van tentoonstellingen, neemt u dan contact op met: ons secretariaat.

Giften & legaten

Steeds meer kapitaalkrachtige mensen vinden het de moeite waard bij leven een deel van hun vermogen te besteden aan een tastbaar goed doel dat ze aanspreekt. Dat kan fiscaal aantrekkelijk zijn. U kunt uw naam verbinden aan een van de herstelprojecten en daarmee duurzaam investeren in het behoud van dit unieke cultureel erfgoed. Wilt u meer weten van de mogelijkheden neem dan contact op met ons secretariaat en we nemen contact met u op voor een persoonlijke afspraak.

Loading...