Trouwen Beeckestijn

Trouwen op Beeckestijn

Beeckestijn is door gemeente Velsen/Burgerzaken erkend als speciale trouwlocatie. Lees hier de gemeentelijke informatie over trouwen. Het is een sfeervolle en romantische trouwlocatie met diverse mogelijkheden voor een receptie of feest. Voor een overzicht van de beschikbare ruimten voor trouwceremonie en trouwfeest zie hier

Trouwfoto’s
Voor het fotograferen van bruidsparen in huis en tuin zijn regels opgesteld.
– De tuinen zijn altijd vrij toegankelijk. Om te voet foto’s te maken op het terrein hoeft men geen toestemming te vragen.
– Voor het maken van foto’s in het hoofdhuis vragen wij een vergoeding van € 125,00. Kiest u daarbij voor het gebruik van één trouwauto op het voorplein dan brengen wij € 25,00 extra in rekening op last van de eigenaar van de tuinen.  Aanvragen kunnen tot uiterlijk 5 werkdagen van tevoren worden gedaan Betaling dient eveneens tot 5 werkdagen van tevoren te zijn voldaan.’

  • Drones zijn niet toegestaan. Buitenplaats Beeckestijn ligt in de no-fly zone, opgesteld door het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Het gebruik van drones is derhalve op de gehele buitenplaats niet toegestaan.

Zie hier de regels voor fotograferen op het terrein en in het huis.
Klik hier voor het aanvraagformulier om toestemming te krijgen voor het maken van foto’s op het voorplein of in het hoofdhuis.

Een overzicht van de verhuurbare ruimtes

Hoofdhuis Bel-etage
Stijlkamers diner – 20 personen
Stijlkamers receptie – 40 personen
Hal trouwen – 30 personen
Hal theateropstelling – 30 personen
Hal receptie – 75 personen

Hoofdhuis 1e etage
(Bestaat uit 1 grote vergaderzaal en 2 kleinere break-out ruimtes)
Vergadering – 18 personen
Theateropstelling – 35 personen

Koetshuis
Theateropstelling – 125 personen
Trouwen – 125 personen
Diner – 100 personen
Receptie / feest – 125 personen

Voor meer informatie en prijzen kunt u een e-mail sturen naar locatiehuren@hendrickdekeyser.nl.

Cultureel dineren in de stijlkamers

Op aanvraag organiseren wij speciale “Private dinners” waarbij u kunt genieten van een heerlijk diner met uw eigen gezelschap op een unieke locatie. Zo’n intiem diner kunnen wij desgewenst uitbreiden tot een “Art dinner”. Met culturele supplementen zoals bijvoorbeeld een rondleiding door huis & tuin, een verhalenverteller, een dichter aan tafel, muziek, of een minilezing van een kunstenaar. Er is veel mogelijk en wij denken graag met u mee.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met  Maaike Odolphi van Vereniging Hendrick de Keyser.

Loading...