Regels voor fotograferen

De regels voor fotograferen op het terrein en in het huis

Drones zijn niet toegestaan. Buitenplaats Beeckestijn ligt in de no-fly zone, opgesteld door het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Het gebruik van drones is derhalve op de gehele buitenplaats niet toegestaan.

Foto’s in de tuinen, te voet
Voor het maken van trouwfoto’s in de tuinen hoeft u

  • geen afspraak te maken
  • en er zijn geen kosten aan verbonden.

U bent welkom binnen de geldende toegangsvoorwaarden van het terrein; dat wil zeggen te voet, op de paden en de gazons. Voertuigen plaatsen op het parkeerterrein. Houd rekening met aanwezigheid van andere gebruikers van het terrein en uitvoering van onderhoudswerkzaamheden.

Foto’s maken in het hoofdhuis

  • Voor het maken van foto’s in het hoofdhuis vragen wij een vergoeding van € 125,00. Kiest u daarbij ook nog voor het gebruik van één trouwauto op het voorplein dan brengen wij € 25,00 extra in rekening op last van de eigenaar van de tuinen.  Aanvragen kunnen tot uiterlijk 5 werkdagen van tevoren worden gedaan. 
  • Let op: Het bedrag dient uiterlijk 5 dagen van te voren overgemaakt te worden.
  • Dit bedrag komt ten goede aan het publiek toegankelijk houden van het huis’ zijn.
  • Drones zijn niet toegestaan. Buitenplaats Beeckestijn ligt in de no-fly zone, opgesteld door het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Het gebruik van drones is derhalve op de gehele buitenplaats niet toegestaan.

Klik hier voor formulier om toestemming aan te vragen voor het maken van foto’s op het voorplein of in het hoofdhuis.

Loading...