Meer info voor vrijwilligers

Waarom meedoen?

Wij geven mensen die graag iets willen doen voor Beeckestijn de gelegenheid om inspirerend werk te doen in een mooie omgeving. Samen met de medewerkers van Beeckestijn en Natuurmonumenten levert u een belangrijke bijdrage aan de bescherming, het behoud en de ontwikkeling van Beeckestijn.

Wat bieden wij?

  • Bijzondere ervaringen in een prachtige omgeving;
  • Kans om een bijdrage te leveren aan de nieuwe bestemming voor Beeckestijn;
  • Actuele informatie waardoor u gemakkelijk op de hoogte blijft van de ontwikkelingen rond Beeckestijn;
  • Een goede begeleiding;
  • Werkervaring.

Wat kunt u doen?

U kunt op verschillende manieren meewerken om de doelstellingen van Stichting Beeckestijn en Natuurmonumenten te behalen. Er is een aantal werkgebieden waarin u actief kunt zijn. Bijvoorbeeld: bezoekersontvangst, handen uit de mouwen, inventarisatiewerk of administratie.

Samen of allen

Vrijwilligers werken vaak samen met anderen, zoals bij het onderhoud en beheer of samen achter de balie in het hoofdhuis. Er zijn ook vrijwilligers die liever alleen aan het werk gaan, bijvoorbeeld het veld in om te inventariseren. Beeckestijn biedt beide mogelijkheden.

Ook meedoen?

Kijk dan in het vacatureoverzicht of er een vacature voor u bij zit die u aantrekt. Bij de vacature vindt u een contactpersoon waar u meer informatie kunt opvragen over de functie en aanmelding. U kunt een aantal keer proef komen draaien voordat u zich verbindt aan het werk door ondertekening van een vrijwilligersovereenkomst. Hetzij bij Natuurmonumenten, hetzij bij Stichting Beeckestijn. Dit is afhankelijk van de keuze voor de specifieke werkzaamheden die u maakt. Wilt u straks binnen en buiten meewerken? Dan ondertekent u bij de twee organisaties.

Ontvangt u een uitkering?

Krijgt u WAO-uitkering of bent u met de VUT en wilt u vrijwilligerswerk gaan doen? Vraag dan eerst om goedkeuring aan de uitkerende instantie voordat u begint met vrijwilligerswerk.

Contact vrijwilligers: Tineke Renirie-Wind

Loading...